INVITATIE

Asociaţia Cadrelor Militare în Rezervã şi în retragere din Serviciul de Informaţii Externe (ACMRR-SIE) organizeaza joi, 19 noiembrie 2015 de la ora 16:30, in sala de sedinte a Primariei Municipiului Alexandria, Simpozionul „ISTORIE POLITICA SI SERVICII SECRETE”. Prin organizarea acestui simpozion, membrii asociatie doresc sa ofere o perspectiva reala asupra culturii de securitate, a istoriei politice si a rolului serviciilor secrete.

Asociaţia Cadrelor Militare în Rezervã şi în retragere din Serviciul de Informaţii Externe (ACMRR-SIE), înfiinţată în octombrie 1999, este persoanã juridicã, fãrã scop patrimonial şi apoliticã, constituitã prin libera voinţã a cadrelor militare – cetãţeni români –provenite din structurile organizatorice ale Serviciului de Informaţii Externe, în vederea desfãşurãrii unor activitãţi cu caracter cultural-educativ, de recreere şi odihnã, de ajutor şi sprijin în promovarea drepturilor şi a intereselor membrilor sãi.

Asociaţia Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere din Serviciul de Informaţii Externe reprezintă un adevărat club al seniorilor proveniţi din structurile de intelligence, un crème de la crème” pentru veteranii din serviciile de informaţii ale României postbelice. Întâlnim în cadrul ACMRR-SIE profesionişti în intelligence din toate sferele muncii specifice serviciilor secrete, de la ilegali şi ofiţeri recrutori, până la analişti, psihologi, cifratori, sau experţi în formarea şi pregătirea personalului. Evident, toţi „foşti”, care şi-au făcut datoria acolo unde ţara avea nevoie şi unde diplomaţia nu putea constitui o soluţie.

Mai multe detalii privind statutul şi obiectivele ACMRR-SIE, activităţile desfăşurate, diverse anunţuri, dar şi materiale extrem de interesante despre cazuri de spionaj, abordate prin prisma celor pe care îi putem numi „apărătorii din umbră” ai patriei gasiti pe site-ul www.acxie.ro

Sari la conținut