CONCURS DE VINURI – EDITIA 2014

Primaria Municipiului Alexandria si Consiliul Local al Municipiului Alexandria , organizeaza joi, 30  ianuarie 2014, de la ora 11:00, la Casa de Cultura din Alexandria – Clubul Pensionarilor,  concursul „Cel mai bun vin alb/rosu de pe plaiurile alexandrene”.

La acest concurs se pot inscrie doar locuitorii Municipiului Alexandria cu vinuri de productie proprie si vie pe rod in Municipiul Alexandria.

La inscriere concurentii vor trebui sa completeze fisa de inscriere in concurs si o declaratie pe propria raspundere privind existenta in proprietate a viei pe rod in Municipiul Alexandria.

Vinul  inscris in concurs va fi depus in recipient de sticla cu capacitatea de 2 litri.

La inscriere participantii trebuie sa se prezinte cu un act de identitate, care sa ateste domiciliul in Municipiul Alexandria.

Organizatorul va verifica veridicitatea declaratiilor pe propria raspundere si isi rezerva dreptul de a descalifica persoanele inscrise in baza unor declaratii false.

Inscrierile se fac incepand in perioada 17 ianuarie 2014 – 30 ianuarie 2014,la Clubul Pensionarilor – Radulescu Catrina.

 

Se ofera premii atractive.

Sari la conținut