COMUNICAT DE PRESĂ – privind programul evenimentelor organizate marți, 11.01.2022, la Centrul Multifuncțional pentru Tineri din Alexandria

Primăria Alexandria vă aduce la cunoștință programul de marți, 11 ianuarie 2022, cu privire la evenimentele organizate și dedicate de ”Ziua Culturii Naționale” la Centrul Multifuncțional pentru Tineri din Alexandria, după cum urmează:
17:00 – Expoziție de pictură și fotografie – Vernisaj;
Stefan Adrian – Alexandria Vie (foto);
Marian Crîngașu – pictură și iconografie.
18:00 – Proiecție film: “Eu, Eminescu”.
Accesul publicului la toate activitățile se va face pe baza de invitație. Invitațiile pentru participarea la manifestările organizate în perioada 10 – 15 ianuarie 2022, la Centrul Multifuncțional pentru Tineri din Alexandria, vor fi gratuite și vor fi transmise îndeosebi șefilor de promoție din ultimii ani din cadrul unităților de învățământ din Alexandria, consilierilor educativi din unitățile de învățământ, elevilor de liceu de la clasele de filologie, cetățenilor de onoare ai municipiului dar și
altor categorii de tineri, în cazul în care normele sanitare vor permite desfășurarea acestor manifestări la capacitatea maximă a spațiului utilizat, în condițiile pandemiei generate de COVID-19.
Organizatorii își rezervă dreptul de a opera unele modificări, impuse de evoluția evenimentelor.
Prin participarea la evenimente, participanții se obligă să respecte normele în vigoare privind măsurile de protecție împotriva COVID-19. Organizatorii vor respecta toate recomandările emise de instituțiile abilitate privind gestionarea  andemiei de COVID-19 și va putea limita accesul în centrul multifuncțional în situația în care recomandările impuse prin actele normative în vigoare nu vor fi respectate de către participanți.
Organizatorul îşi rezervă dreptul de a promova înainte de desfăşurarea evenimentelor, în timpul şi după finalizarea acestora, prin prezentări în spaţii publice sau presă, radio şi televiziune în scopuri necomerciale evenimentul şi participanţii.
Participarea în cadrul evenimentelor desfășurate, atrage de la sine și acordul participanților pentru folosirea imaginilor în scopuri de promovare și prezentare, necomerciale.