COMUNICAT DE PRESĂ – privind programul evenimentelor organizate joi, 13.01.2022, la Centrul Multifuncțional pentru Tineri din Alexandria

Primăria Alexandria vă aduce la cunoștință programul de joi, 13 ianuarie 2022, cu privire la evenimentele organizate și dedicate de ”Ziua Culturii Naționale” la Centrul Multifuncțional pentru Tineri din Alexandria, după cum urmează:
-11:00 – 12:00 – Magia cărților – eveniment de divertisment cultural cu actrița Monica Davidescu și magicianul Robert Tudor – Editura LITERA.
Audiență: elevi de școală primară sau gradiniță.
Este un eveniment care constă în realizarea unui spectacol cultural în care actrița Monica Davidescu le va citi copiilor și tinerilor și totodată va interpreta o mică scenetă în care va dialoga cu o carte – butaforie de mari dimensiuni, moment plin de învățăminte cu tâlc despre importanța lecturii.
Cartea va avea o personalitate distinctă, va “vorbi” și va încerca să “își dea importanță”, spre amuzamentul general al celor prezenți. În urma prezentării acestui moment, va urma un spectacol de magie susținut de îndrăgitul magician Robert Tudor.
-13:00 – 13:40 –”Chici cine citește”? Lectură – Joc cu actrița Monica Davidescu.
Audiență: preșcolari și elevi de școală primară – Editura LITERA.
O activitate de lectură susținută de Monica Davidescu care îi îndeamnă pe cei mici să interpreteze, pe roluri, o poveste cunoscută. La final, copiii vor avea surpriza să afle că nu sunt doar cititori, ci și actori. Astfel, fiecare va primi diplomă de cititor artist și o carte cadou.
-18:30 – Seară de muzică ușoară – prezintă Școala Populară de Arte Alexandria, secția muzică ușoară, prof. Marian Mandica, Palatul Copiilor Alexandria, prof. Marian Caldarușă, Cristiana Dinu, elevă la Școala Gimnazială M. Viteazul, Oana Radu, dans modern – Sibba.
Astăzi, 12.01.2022, între orele 17:00 – 18:00, se pot ridica invitațiile de la Centrul Multifuncțional pentru Tineri Alexandria, pentru accesul la spectacolul de muzică ușoară din dată de 13.01.2022.
Invitațiile se vor distribui în limita numărului disponibil iar accesul în sală va fi permis pe baza invitațiilor prezentate și cu respectarea normelor în vigoare.
Organizatorii își rezervă dreptul de a opera unele modificări, impuse de evoluția evenimentelor.

Prin participarea la evenimente, participanții se obligă să respecte normele în vigoare privind măsurile de protecție împotriva COVID-19. Organizatorii vor respecta toate recomandările emise de instituțiile abilitate privind gestionarea  pandemiei de COVID-19 și va putea limita accesul în centrul multifuncțional în situația în care recomandările impuse prin actele normative în vigoare nu vor fi respectate de către participanți.
Organizatorul îşi rezervă dreptul de a promova înainte de desfăşurarea evenimentelor, în timpul şi după finalizarea acestora, prin prezentări în spaţii publice sau presă, radio şi televiziune în scopuri necomerciale evenimentul şi participanţii.
Participarea în cadrul evenimentelor desfășurate, atrage de la sine și acordul participanților pentru folosirea imaginilor în scopuri de promovare și prezentare, necomerciale.