Comunicat de presă cu privire la pregătirea etapei a doua de vaccinare

Primăria Municipiului Alexandria susține și se implică activ în derularea campaniei de vaccinare împotriva COVID – 19. În vederea pregătirii etapei a doua de vaccinare, concomitent cu amenajarea Centrului de Vaccinare, vă comunicăm faptul că de astăzi vom contacta agenții economici pentru a identifica lucrătorii care își desfășoară activitatea în următoarele domenii:
– Procesare, distribuție și comercializare alimente de bază – panificație, lactate, carne, fructe și legume (inclusiv magazine);
– Firme de gaze;
– Producție, transport și distribuție combustibili lichizi și solizi (stații peco, depozite de lemne, etc);
– Transport persoane și mărfuri(inclusiv CFR);
– Curierat;
– Creșe și after-school-uri;
– Universități;
– Personalul cultelor religioase;
– Salubritate.
Pentru o bună desfășurare a acestei activități, personalul desemnat din cadrul primăriei vă va contacta pentru a vă explica procedura și a colecta datele necesare.
În acest sens vor transmite pe email, fax sau direct la sediul beneficiarului tabelele ce vor fi completate cu datele personalului ce corespund domeniilor stabilite prin Strategia de Vaccinare împotriva COVID – 19.
Menționăm că Primăria Municipiului Alexandria este operator date cu caracter personal iar acestea vor fi utilizate cu respectarea strictă a G.D.R.P..
Vă mulțumim pentru colaborare!