COMUNICAT DE PRESĂ cu privire la menținerea suspendării activității târgurilor, bâlciurilor și a talciocurilor

Vă aducem la cunoștință că, din păcate, nici anul acesta nu putem organiza tradiționalul bâlci de Rusalii în Municipiul Alexandria, potrivit art. 2 din Comitetului Național pentru Situații de Urgență nr. 38/09.06.2021 privind propunerea prelungirii stării de alertă, adoptată de Comitetul Național pentru Situații de Urgență, prim-ministru, Florin-Vasile Cîțu.
Printre măsurile necesar a fi aplicate pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și, potrivit măsurilor stabilite în anexa la hotărârea mai susmenționată, regăsim la pct. 85 măsura privind suspendarea derulării tradiționalului bâlci de Rusalii: ”se propune menținerea suspendării activității târgurilor, bâlciurilor și a talciocurilor, definite potrivit art. 7 alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 348/ 2004 privind exercitarea comerțului cu produse și servicii de piață în unele zone publice” .
Link-urile privind gestionarea pandemiei de COVID-19 le regăsiți pe site-ul Guvernului României: https://www.gov.ro/fisiere/pagini_fisiere/Hotarare_CNSU_nr._38_din_09.06.2021_prelungire_alerta.pdf
https://www.gov.ro/fisiere/pagini_fisiere/Anexa_la_HCNSU_38__-_masuri.pdf
Informați-vă doar din surse oficiale!