Anunț de interes public – Serviciul Național de Colectare a deșeurilor electrice!

 

Am reluat Serviciul Național de Colectare a deșeurilor electrice!

 

Începând de sâmbătă 16 mai, Asociația RoRec, alături de operatorii săi parteneri, a reluat serviciile de colectare a deșeurilor electrice mari și voluminoase de la domiciliu sau sedii de firme și instituții.

 

Serviciul este din nou activ în toate județele României, iar toți cei care au adunat, în ultimele luni de izolare, deșeuri de care doresc să se debaraseze o pot face acum, responsabil, simplu și gratuit!

 

 

 

Ziua Mediului este în fiecare zi! 
Asociația RoRec, alături de operatorii locali parteneri, pregătește în luna iunie acțiuni dedicate de colectare a deșeurilor electrice, în 24 de județe din România. Detalii la 0800.444.800 sau pe www.colecteaza.ro! Cu un singur apel reciclezi și te bucuri de premii!

 

 

Cu un click ai ”empty trash!” 
A venit vremea să facem puțină ordine prin birouri? Să ne punem în ordine Registrul deșeurilor? E timpul să casăm deșeurile electrice adunate prin magazii și nu știm exact cine ne poate ajuta? Serviciul Local de Colectare este gata să ne scape de stres. Detalii pe www.colecteaza.ro sau la TelVerde 0800.444.800.

 

 

Profesorii Patrulei, activi online și on air!
În fața unor procovocări fără precedent, dascălii din Patrula de Reciclare au găsit căi inedite de a-și activa echipele și comunitatea, ca ambasadori ai bunelor obiceiuri față de mediu. Aflați cum!

 

Pe 5 iunie, de Ziua Internațională a Mediului, Patrula de Reciclare va acorda premiile pentru creativitate la concursul „Nicio baterie la gunoi” desfășurat cu sprijinul E-Recycling Services. Cum ajutăm la colectarea bateriilor, chiar dacă lucrăm de acasă, citiți mai multe în articolul Patrulei de Reciclare!

 

La Urban Talks am discutat despre elementul decisiv în viitorul sustenabil al orașelor. Andreea Idriceanu a reprezentat Patrula de Reciclare la întâlnirea organizată de UrbanizeHub România pe tema orașelor sustenabile, într-un panel de prestigiu, alături de Marc Buckley (World Economic Forum), Rob Gierke (Purenessity) și Alex Glod.