ANUNT DE INTERES PUBLIC

Am inceput sa eliberam legitimatiile pentru acces gratuit la strand, premiantilor din Alexandria.

Administratia Domeniului Public a solicitat unitatilor de invatamant si cluburilor sportive situatia cu elevii/ sportivii care se incadreaza in prevederile HCL nr.212/28.12.2016 si pot sa beneficieze de acces gratuit la strand. Pana se primesc aceste situatii puteti sa va adresati direct ADP in vederea eliberarii legitimatiei cu o copie a diplomei sau copie a carnetului de note (valabil pentru elevii claselor I – IV – trebuie sa aiba media generala FB). Pentru eliberarea legitimatiei este necesara si o fotografie tip buletin. Documentele se depun si legitimatiile se elibereaza la sediul ADP din str. Ion Creanga, bloc F.

HCL_212 din 28 dec 2016 aprobarea Regulamentului de organizare si functionare al bazelor sportive
“Art. 32 (1) Elevii scolilor generale clasele I-VIII si ai liceelor, cu domiciliul in municipiul Alexandria, care au obtinut Premiul I pentru anul scolar precedent, beneficiaza de acces gratuit pe perioada vacantelor.
(2) Elevii si sportivii care au obtinut Premiul I, II sau III la olimpiade – faza nationala sau Premiul I, II sau III la campionatele nationale, europene sau mondiale beneficiaza de acces gratuit pe perioada vacantelor, pe baza adeverintelor eliberate de scoala sau de clubul sportiv.”