ANUNT DE INTERES PUBLIC

Primaria municipiului Alexandria in parteneriat cu Asociatia Romana pentru Reciclare ROREC-prin operatorul local de colectare SC Save the woeid by recycling SRL, organizeaza in data de 27 si 28 octombrie 2017  intre orele 10:00-17:00, caravana ROREC pentru colectarea deseurilor de echipamente electrice si electronice, in municipiul Alexandria.

Cu aceasta ocazie caravana ROREC se va deplasa pe strazile municipiului Alexandria pentru colectarea deseurilor de echipamente electrice si electronice de la gospodariile particulare.Se vor amplasa trei puncte fixe de colectare a DEEE , unul la intrarea in Piata Centrala , altul in fata Casei de Cultura a Sindicatelor si cel de al III-lea in zona Piata Peco.

Pentru preluarea gratuita a deseurilor de echipamente electrice si electronice de la domiciliu, puteti apela urmatorul numar de telefon: 0800 444 800.

Se vor acorda premii constand in diplome, trofee si produse electrocasnice dupa cum urmeaza:

–         2 aspiratoare;

–         4 cafetiere;

–         4 fier de calcat;

–         4 set nivele.

Premierea castigatorilor se va face in data de 28 octombrie 2017, incepand cu orele 18:00 la sediul  Primariei Alexandria.  Participanti pot fi prezenti la extragerea premiilor.