ANUNT DE INTERES PUBLIC

Marți, 17 noiembrie 2015, în orașul Alexandria se va desfășura spectacolul- concurs: FII STAR ÎN ORAȘUL TĂU.  Preselecția va avea loc în data de 17 noiembrie 2015, la ora 14:00, în sala mare a Primăriei Municipiului Alexandria. Un eveniment în care juriul format din: Dorian Popa, Morris, Rucsy, Radu Groza- impresar, alături de președintele juriului Loredana Mira, vor desemna starurile municipiului dumneavoastră. De-a lungul timpului, primarul municipiului Alexandria a sprijinit constant tinerii, și iată că și de această dată, aceștia au parte de susținerea autorităților locale. 

Proiectul FII STAR ÎN ORAŞUL TĂU, implementat de Casa Artiştilor Bucureşti își propune identificarea și promovarea valorilor de excepție, existente la nivel național, din toate genurile muzicale (folclor, folk, hip hop, house, instrumentală, jazz, rock, dance, ușoară, pop, rap etc.), de spectacol (dansuri: de societate, standard, latino-americane, dans contemporan, modern, clasic etc.) și de teatru (actori, actrițe) din România.

Înscrierile pentru concurs vor fi făcute pe baza fișei de înscriere care se găsește pe pagina de Facebook-FII STAR și se transmite pe adresa de e-mail: inscrieri.fiistar@gmail.com.

Afis FII STAR IN ORASUL TAU- Alexandria

Fluturas

Fisa de inscriere

Regulament preselectie

Sari la conținut